CV

Distribuie acest articol dacă îți pasă!

Curriculum Vitae

 

Studii:

Octombrie 2016 – Octombrie 2020: Doctorat în Filosofie Politică, în vederea elaborării unei teze în domeniul guvernării internetului.

Iunie 2018: Absolvent al Modulului Psiho-Pedagogic II din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației. Am obținut un certificat care îmi permite să predau științele politice în mediul universitar.

Septembrie 2017 – Februarie 2018: Bursier Erasmus+ la Universitatea din Bologna, Italia.

Octombrie 2014 – Iulie 2016: Master în Politică Comparată (program cu predare în limba engleză) la Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București. Lucrarea de disertație, intitulată ”A Hegelian Inquity on Internet Governance – Nine Contemporary Internet Regimes in Comparison with the Political Thought of Plato and Aristotle” este disponibilă la adresa: goo.gl/rB0KmV.

Martie 2016: Absolvent al Modulului Psiho-Pedagogic din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației. Am obținut un certificat care îmi permite să predau Educația și Cultura Civică în mediul pre-universitar.

Ianuarie 2015 – Iunie 2015: Bursier Erasmus+ la Institut d’études Politiques de Paris, Franța (Sciences Po).

Iunie 2014: Licențiat în Științe Politice la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității din București, specializarea științe politice cu predare în limba engleză. Lucrarea de licență intitulată ”Online Elections in Romania – Recent Debates” este disponibilă la adresa: https://www.academia.edu/19844558/Online_Elections_in_Romania_-_Recent_Debates.

Ianuarie 2013 – Iunie 2013: Bursier Erasmus la Universitatea Goteborg, Suedia.

Octombrie 2011 – Iunie 2014: Student la Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București, secția de științe politice cu predare în limba engleză.

Iunie 2011: Diplomă de Bacalaureat și Atestat Profesional de Informatică, în calitate de absolvent al profilului de matematică-informatică din cadrul Colegiului Național ”Mihai Viteazul” din Slobozia, Ialomița.

Septembrie 2008 – Iunie 2011: Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Slobozia, profil matematică-informatică.

Septembrie 2007 – Iunie 2008: Grup Școlar ”Alexandru Ioan Cuza” din Slobozia, profil matematică-informatică, intensiv informatică.

Septembrie 2004 – Iunie 2007: Școala Generală Nr. 2 ”Sf. Andrei din Slobozia”.

Septembrie 1999 – Iunie 2004: Liceul de Arte ”Ionel Perlea” din Slobozia, specializările muzică (1999-2003) și desen (2003-2004).

Experiență Profesională:

Februarie 2020 – Prezent: Redactor Independent

August 2019 – Februarie 2020: Redactor, publicația Bitcoin Magazine.

Septembrie 2018 – Iunie 2019: Redactor, publicația Crypto Insider.

August 2017 – Prezent: Redactor, revista NIVELUL2.

Martie 2018 – August 2018: Redactor pentru publicația Crypto Globe.

Februarie 2014 – Octombrie 2016: Reprezentant al studenților Facultății de Științe Politice în Senatul Universității din București.

Noiembrie 2015 – Iulie 2016: Reprezentant al studenților de la master și doctorat în cadrul Consiliului Facultății de Științe Politice, Universitatea din București.

Decembrie 2012 – Octombrie 2016: Președinte fondator al clubului de limba engleză al Facultății de Științe Politice, Universitatea din București (The Political Science Club).

August 2012 – Octombrie 2012: Stagiu de practică în cadrul Centrului pentru Studii de Dezvoltare, secția ProRISE (Profesioniști în Relații Internaționale și Studii Europene) – Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București.

Decembrie 2011 – Noiembrie 2014: Reprezentant al secțiilor de licență cu predare în limba engleză cadrul Consiliului Facultății de Științe Politice, Universitatea din București.

Octombrie 2010 – Aprilie 2011: Stagiu de practică la Radio Campus Slobozia; din luna noiembrie am realizat emidiunea ”Neața în Campus” alături de 2 alți colegi.

Activitate de Cercetare și Publicații

Decembrie 2012 – Prezent: Fondator și redactor în cadrul The Political Science Club, organizația vorbitorilor de limba engleză din cadrul Facultății de Științe Politice, Universitatea din București. Anumite articole au fost preluate de publicații cu profil asemănător precum The Globalist (revista studențească de la Sciences Po, Paris) și Asociația pentru Internet și Tehnologie. Toate articolele pot fi găsite la adresa: http://thepoliticalscienceclub.com/category/vlad-costea.

Mai 2016: Evaluator și cercetător pentru Municipiul București în cadrul programului ”E-Governance Worldwide”, organizat de The E-Governance Institute/National Center for Public Performance, School of Public Affairs and Administration, Rutgers University-Newark (New Jersey, Statele Unite ale Americii). Un raport detaliat privind politicile de guvernare electronică va fi publicat de către universitate în toamna anului 2016.

Octombrie 2015: Articolul pe care l-am scris pentru concursul ”Prinde TRENdul- Train4AID” (organizat de Centrul pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare al FSP-UB, în colaborare cu UNDP România, Ministerul Afacerilor Externe și RoAID), intitulat ”Rețelele de Internet din România și Dezvoltarea Sustenabilă”, a fost clasat pe primul loc și a fost publicat în Revista ARCADIA (Romanian International Development Review).

Alte Informații:

    • Limbi Străine Vorbite: Engleză (C2, deținător de certificat Cambridge), Franceză (B2).
    • Deținător de certificat Youth Pass, obținut în urma unei tabere de formare care s-a desfășurat în iulie-august 2013 în Heppenheim, Germania.
    • Practicant de baschet de la vârsta de 13 ani, când am devenit membru al Clubului Sportiv Symbol Slobozia.
    • Creator și administrator al platformei BlogulSportivilor.com.
  • Creator și administrator al paginii de internet The Political Science Club, platforma pe care o utilizez pentru a publica articole despre politică, cultură și mișcări sociale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *