Oameni Liberi, Ep. 5: Octavian Cristea

Distribuie acest articol dacă îți pasă!

Octavian Cristea este genul de adolescent rebel care și-a găsit vocația de unul singur, explorându-și pasiunile și studiind individual. După ce a avut performanțe școlare modeste în primii ani de viață și a fost etichetat de către sistemul de educație drept un copil problemă, Octavian a reușit să se ridice de unul singur prin muncă și studiu.

Astăzi, Octavian Cristea lucrează în industria jocurilor pe calculator și este un programator de succes. Iar în acest episod din „Oameni Liberi” discutăm despre așteptările pe care noi le avem din partea Statului și înțelegerea pe care o avem asupra legilor.

Într-un moment de maximă luciditate, reușim să identificăm spiritul legilor și motivul pentru care autoritățile există ca parte a contractului nostru social. În momentele ceva mai comune din conversație, vorbim despre munca de acasă și felul cum ea se raportează la contextul pandemiei.

Discuția a fost înregistrată în direct pe pagina mea de Facebook. Pentru a vedea toate comentariile și interacțiunile, puteți consulta sursa oficială.

Dacă ți-a plăcut acest episod cu Octavian Cristea, atunci sigur te vei bucura să descoperi că există multe alte conversații interesante:

Episodul 1 cu Roxana Orbu și Marian Raicu

Episodul 2 cu Ayhan Emilianof

Episodul 3 cu Vlad Călincu

Episodul 4 cu Eugen Cristea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *